starof.se | Star of Sweden
 Wishlist      snow star Bli återförsäljare                    
Carry Yourself


Buy 2 get 15% OFF Use Code: STAR15 | Buy 3 get 25% OFF Use Code: STAR25 CLOSE

Star of Magazine - This is who we are!
Click on it to start reading

Vår Berättelse

 
 
Star of Sweden, ett snabbväxande svenskt företag som erbjuder trendiga smycken med Skandinavisk design. Våra smycken finns tillgängliga på nätet och hos utvalda butiker runt om i landet. Star of Sweden är känt för sitt innovativa gåvo-koncept, där varje färg i smyckets sten, symboliserar karaktäristiska drag.

Vår ambition är att erbjuda smycken som är det lilla extra för dig och som fångar orden, låter dem leva kvar tillsammans med dig, i symbol av ett smycke du alltid bär med dig.Gåvokonceptet Carry Yourself består av Smycken som skall få dig att känna dig unik vid varje speciellt tillfälle och vid varje säsong. Valet av färg i stenen symboliserar dig och hur du bär upp dig själv.Kvalitét och design är viktigt för oss i vårt arbete och vi strävar hela tiden efter att erbjuda kvalitativa smycken till ett förmånligt pris.Att berätta för den du tycker om vad du uppskattar hos just henne förmedlas via tanke till handling i Carry Yourself by Star of Sweden.

    Tanken bakom Carry Yourself väcktes när en väldigt speciell person berättade för mig hur jag uppfattas av just henne och hur hon ser mig; hur jag bär mig själv. Ibland kan det vara svårt att fånga de ord som sägs. Carry Yourself fångar orden, låter dem leva kvar tillsammans med dig, i symbol av ett smycke du alltid bär med dig. På så sätt lever orden kvar i hjärtat långt efter gåvan har getts och du bär dem på vägen genom din unika resa – livets alla meningsfulla stunder. – Malin Andren, ägare och grundare
close